Advertisement

Βασιλική Μιλλούση Λευτερησ Πετρουνιασ - Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά ... : Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έκαναν γνωστό μέσω των social media πως σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς με την ελληνίδα αθλήτρια να είναι έγκυος.

Βασιλική Μιλλούση Λευτερησ Πετρουνιασ - Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά ... : Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έκαναν γνωστό μέσω των social media πως σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς με την ελληνίδα αθλήτρια να είναι έγκυος.. Ανέβασε μια φωτογραφία τους με το μετάλλιο, την οποίο συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα. Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους. Με μία φωτογραφία που δαγκώνει το χάλκινο μετάλλιο έχοντας δίπλα της τον ολυμπιονίκη σύζυγό της, λευτέρη πετρούνια, η. Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν, τα τελευταία 24ωρα, η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας που έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Διπλά περήφανη για σένα λευτέρη πετρούνια! Και βάρος 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων. Ο λευτέρης πετρούνιας ήταν εξαιρετικός πάνω στους κρίκους, ωστόσο ένα μικρό βήμα στην έξοδο ήταν εκείνο που του στέρησε να ανέβει σε κάποιο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έκαναν γνωστό μέσω των social media πως σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς με την ελληνίδα αθλήτρια να είναι έγκυος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χρυσό ολυμπιονίκη του ρίο είναι σε σχέση 3,5 χρόνια με τη βασιλική μιλλούση.

Μιλλούση: Είναι χαζομαμά! Οι τρυφερές φωτογραφίες με την ...
Μιλλούση: Είναι χαζομαμά! Οι τρυφερές φωτογραφίες με την ... from www2.tlife.gr
Το μήνυμά της προς όλες τις κουρασμένες μαμάδες. Το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Βασιλική μιλλούση η αντίδραση του λευτέρη πετρούνια τη στιγμή που μαθαίνει ότι θα γίνει μπαμπάς. Ο λευτέρης πετρούνιας (αθήνα, 30 νοεμβρίου 1990) είναι έλληνας γυμναστής και ολυμπιονίκης με ύψος 1,64 μ. Ο λευτέρης πετρούνιας ήταν εξαιρετικός πάνω στους κρίκους, ωστόσο ένα μικρό βήμα στην έξοδο ήταν εκείνο που του στέρησε να ανέβει σε κάποιο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το 2% στον κατώτατο μισθό, πεδίο δόξης λαμπρό για ανόητους λαϊκισμούς. Ο λευτέρης πετρούνιας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας στο «κ» της καθημερινής και την τασούλα επτακοίλη. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ.

Μετά το τέλος του αγώνα, η βασιλική μιλλούση φωτογραφήθηκε με τον λευτέρη πετρούνια και το μετάλλιο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την προσπάθειά του.

Η βασιλική μιλλούση είναι πλέον μέλος της εοε και τόνισε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο περιστατικό Ο ολυμπιονίκης λευτέρης πετρούνιας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του γιώργου λιάγκα στον ant1 και μίλησε για την αθλητική του πορεία, τους στόχους του και την προσωπική του ζωή. Το μεσημέρι της παρασκευής, λοιπόν, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντάς μας ένα από τα δωράκια που δέχτηκε. «θέλω να πω «όχι στον ρατσισμό» και καταδικάζω κάθε είδος και μορφή βασιλικη μιλλουση. Μετά τον εξαιρετικό αγώνα του «άρχοντα των κρίκων» στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η βασιλική δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα δεν είναι. Διπλά περήφανη για σένα λευτέρη πετρούνια! Με μια νέα ανάρτησή της στο instagram, η βασιλική μιλλούση δείχνει στους φίλους της την φουσκωμένη κοιλίτσα της και σημειώνει ότι αγαπώ την κοιλίτσα μου και χωρίς τους κοιλιακούς μου. Ο λευτέρης πετρούνιας κατόρθωσε να κατακτήσει και δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Πολύ ευχάριστα νέα για τον λευτέρη πετρούνια και την βασιλική μιλλούση. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική μιλλούση η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον λευτέρη πετρούνια. Σαμίρ αΐτ σαΐντ (γαλλία) 14.900.

«διπλά περήφανη για σένα @eleftherios_petrounias !δύο ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ!ήταν μια δύσκολη. Με τη νεογέννητη κόρη τους η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας βγήκαν από το μαιευτήριο, καθώς η μιλλούση και το μωρό πήραν εξιτήριο το πρωί του σαββάτου και επιστρέφουν στο σπίτι τους. Η βασιλική μιλλούση και ο σύζυγός της, λευτέρης πετρούνιας, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και δεν διστάζουν να μας το δείξουν. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους στο ρίο ντε τζανέιρο και η κορυφαία ελληνίδα. «θέλω να πω «όχι στον ρατσισμό» και καταδικάζω κάθε είδος και μορφή βασιλικη μιλλουση.

Βασιλική Μιλλούση: Η πρώτη βόλτα με την 18 ημερών κόρη της ...
Βασιλική Μιλλούση: Η πρώτη βόλτα με την 18 ημερών κόρη της ... from www.tlife.gr
Τα φετινά χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για την βασιλική μιλλούση και τον λευτέρη πετρούνια. Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής ευρώπης. Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους. Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο της μέλος. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Το 2% στον κατώτατο μισθό, πεδίο δόξης λαμπρό για ανόητους λαϊκισμούς. Βασιλική μιλλούση:ζητά έναν «οδηγό χρήσης» για το πώς να μεγαλώνεις παιδιά.

Έφυγε από την ζωή ο σκηνοθέτης λευτέρης δανίκας.

Η βασιλική μιλλούση δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι περήφανη για τον σύζυγό της, λευτέρη πετρούνια μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τόκιο. Η βασιλική μιλλούση είναι πλέον μέλος της εοε και τόνισε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο περιστατικό Μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media, έστειλε το μήνυμα της ενόψει του μεγάλου τελικού. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε η βασιλική μιλλούση στον λευτέρη πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει παιδί, αφού η αθλήτρια είναι. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα. Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χρυσό ολυμπιονίκη του ρίο είναι σε σχέση 3,5 χρόνια με τη βασιλική μιλλούση. Ο λευτέρης πετρούνιας κατόρθωσε να κατακτήσει και δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Μετά τον εξαιρετικό αγώνα του «άρχοντα των κρίκων» στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η βασιλική δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους. Ο λευτέρης πετρούνιας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας στο «κ» της καθημερινής και την τασούλα επτακοίλη.

Το 2% στον κατώτατο μισθό, πεδίο δόξης λαμπρό για ανόητους λαϊκισμούς. Η βασιλική μιλλούση δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι περήφανη για τον σύζυγό της, λευτέρη πετρούνια μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τόκιο. Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει παιδί, αφού η αθλήτρια είναι. Το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Τα φετινά χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για την βασιλική μιλλούση και τον λευτέρη πετρούνια.

Βασιλική Μιλλούση: Πάντα περήφανη για τον Λευτέρη Πετρούνια!
Βασιλική Μιλλούση: Πάντα περήφανη για τον Λευτέρη Πετρούνια! from www.tlife.gr
Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους. Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει παιδί, αφού η αθλήτρια είναι. Με τη νεογέννητη κόρη τους η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας βγήκαν από το μαιευτήριο, καθώς η μιλλούση και το μωρό πήραν εξιτήριο το πρωί του σαββάτου και επιστρέφουν στο σπίτι τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική μιλλούση η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον λευτέρη πετρούνια. Πολύ ευχάριστα νέα για τον λευτέρη πετρούνια και την βασιλική μιλλούση. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ. Ο ολυμπιονίκης λευτέρης πετρούνιας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του γιώργου λιάγκα στον ant1 και μίλησε για την αθλητική του πορεία, τους στόχους του και την προσωπική του ζωή. Οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα δεν είναι.

Ο ολυμπιονίκης λευτέρης πετρούνιας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του γιώργου λιάγκα στον ant1 και μίλησε για την αθλητική του πορεία, τους στόχους του και την προσωπική του ζωή.

Ο λευτέρης πετρούνιας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας στο «κ» της καθημερινής και την τασούλα επτακοίλη. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έκαναν γνωστό μέσω των social media πως σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς με την ελληνίδα αθλήτρια να είναι έγκυος. Τα φετινά χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για την βασιλική μιλλούση και τον λευτέρη πετρούνια. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους στο ρίο ντε τζανέιρο και η κορυφαία ελληνίδα. Συγκεκριμένα, η βασιλική μιλλούση που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της ανέφερε τα εξής: Μετά το τέλος του αγώνα, η βασιλική μιλλούση φωτογραφήθηκε με τον λευτέρη πετρούνια και το μετάλλιο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την προσπάθειά του. Βασιλική μιλλούση:ζητά έναν «οδηγό χρήσης» για το πώς να μεγαλώνεις παιδιά. Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα δεν είναι. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Μετά τον εξαιρετικό αγώνα του «άρχοντα των κρίκων» στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η βασιλική δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Η σύζυγός του, η βασιλική μιλλούση, που βρίσκεται μαζί του στο τόκιο, έκανε μετά τον τελικό μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα βασιλική μιλλούση. Οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα δεν είναι.

Posting Komentar

0 Komentar